Over ons

Over ons

FIZ Legal Software

FIZ Legal heeft de juridische belangenbehartiging van de klant voorop staan. De expertise van FIZ Legal onderscheidt zich door heldere, praktijkgerichte juridische oplossingen die aansluiten bij de klantwens. Door het bundelen van onze expertises kunnen wij de belangen van cliënten maximaal behartigen. Zo hebben wij uiteenlopende kennis over civielrechtelijke rechtsgebieden voor ondernemers én consumenten.

Een betere cashflow door geautomatiseerde opvolging van facturen en u beschikt over een automatisch herinneringsproces. Vanaf de eerste factuur tot de laatste aanmaning in één portal zonder extra kosten.

Youri 1
Youri van Veldhoven
directeur van FIZ bv is een ambitieuze professional die graag een stap extra zet om voor een goed resultaat te gaan.
Met zijn opleiding commerciële economie en ervaring in de financiële wereld, behoort Youri tot de nieuwe generatie professionals.
Hij probeert altijd realistisch te zijn naar klant en het team om aan de juiste verwachtingen te voldoen. Met zijn professioneel kritische houding kan hij een goed klankbord zijn voor u en/of uw afdeling betalingsverkeer.
Het team van FIZ bestaat uit ervaren specialisten op het gebied van factoring, incasso en legal daarnaast beschikt FIZ over interne ICT medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de software ontwikkeling en ICT systemen.
Voor het hele team van FIZ is positieve mond-tot-mondreclame belangrijk.
Het team realiseert zich dat tevreden klanten essentieel zijn voor de toekomst.
Daarom staat bij FIZ het leveren van service en kwaliteit vooraan.
Waardevolle ervaring en Deskundigheid

Wij hebben in de loop der tijd waardevolle ervaring en deskundigheid opgebouwd. Hierdoor zijn wij in staat om een ongeëvenaarde afhandeling van het financiële verkeer van uw bedrijf aan te bieden. Bedrijven die grote aantallen facturen (B2B) versturen, kan FIZ als geen ander op maat bedienen of factoren, dankzij de gespecialiseerde automatisering waarover wij beschikken. Ook ondernemingen met minder facturen ondervinden bij ons dezelfde benadering en klantbetrokkenheid.

Onze referenties

5 sterren op basis van beoordelingen

Wauw, wat een snelle afhandeling. Dank FIZ. Jullie hebben ons echt geholpen!

Goede service, vordering snel en goed geïncasseerd.

Wij werken inmiddels al anderhalf jaar samen met FIZ, hiermee nemen ze ons veel werk uit handen. Voornamelijk de heldere communicatie en de korte lijnen maken het erg fijn samenwerken

Partners

Onze
Partners