Vordering ingediend, FIZ incasso start directIncasso procedure

U wilt een incassobureau inschakelen omdat uw debiteur maar niet betaalt? Draag uw vordering dan over aan de juristen van FIZ – dat kost slechts 2 minuten. Zodra wij uw aanvraag ontvangen hebben, gaan we aan de slag en ondernemen we, na overleg met u de juiste actie. Dankzij de unieke werkwijze van FIZ wordt 95% van de ingediende vorderingen binnen 10 dagen betaald. Bel of mail ons vandaag nog voor een persoonlijk adviesgesprek.

INCASSO

Aanpak

Na een persoonlijk overleg met u als opdrachtgever, volgt FIZ een zeer efficiënte en professionele procedure waardoor 95% van de vorderingen worden betaald binnen 10 dagen. 5% incasseren wij middels een juridische procedure.

Juristen

De juristen van FIZ hebben de kennis en ervaring om de relatie met uw debiteur goed te houden. Bel of mail ons vandaag nog voor een persoonlijk adviesgesprek.

Ondersteuning

In het uitzonderlijke geval van een nog steeds niet betalende debiteur, kunnen wij u ondersteunen en informeren over een gerechtelijke procedure, waarna wij beslag kunnen leggen bij uw debiteur om uw vordering veilig te stellen. Bel of mail ons vandaag nog voor een persoonlijk adviesgesprek.

Incasso procedure

Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op voor meer informatie.